ansatte i Glitre Nett

En strøm av muligheter

Vil du bidra til å gi folk trygghet, varme og lys? Da har vi mange spennende jobber.

Glitre Nett er avgjørende for at samfunnet skal fungere nå og for fremtiden. Strømmen vi leverer sikrer kritisk infrastruktur, forbedrer folks livskvalitet og gir muligheter både hjemme og på jobb. Vi legger til rette for samfunnsutvikling og det grønne skiftet. Nå trenger vi flere dyktige kollegaer som liker å spille på lag, gå foran og ta ansvar. Vi trenger folk som vil samarbeide for å finne løsningene som tar verden fremover. Glitre Nett er en del av Å Energi-konsernet, og vi har en visjon om å gi kraft til en fornybar fremtid. Sammen løser vi samfunnets energiutfordringer.

Jobber som gir energi

Nedenfor finner du oversikt over stillinger som nå er ledige i Glitre Nett. Arbeidssted for stillingene er fleksibelt, og kan være ved våre lokasjoner i Drammen, Kongsberg, Jaren, Arendal, Kristiansand eller Lyngdal. Se informasjon i hver enkelt stilling for flere detaljer.
Henter stillinger...
Vi legger til rette for det grønne skiftet
Gjennom erfaring, nytenkning og innovativ teknologi, bygger vi stadig nye linjer. Vi legger til rette for elektrifisering, industriutvikling og det grønne skiftet. For vi har et ansvar for at samfunnet fungerer. Nå, og for fremtiden.
Vil du være med?
Strømnettet er vår viktigste infrastruktur for fremtiden. Skal Norge nå klimamålene må vi vi bruke radikalt mindre fossil energi og betydelig mer fornybar strøm. Denne strømmen må transporteres, og uten nettselskapet blir det rett og slett ingen grønn omstilling. Vil du være med på dette?
Ansatte i nett bidrar til det grønne skiftet

Vi sørger for at samfunnet fungerer. Nå og for fremtiden.

Våre verdier former kulturen vår

Verdiene peker på hva som er grunnleggende verdifullt for oss. De gir retning, skaper engasjement og skaper følelse av tilhørighet. Her er Glitre Nett sine verdier:

Jobb i Glitre Nett

Hør hva administrerende direktør Tore Morten Wetterhus sier om hvordan det er å jobbe i Glitre Nett. Du kan også lese mer på våre jobb og karrieresider.