4 Glitre Nett arbeidere ute på jobb. 2 stykker i toppen av en mast.

Jobb og karriere

I Glitre Nett jobber mer enn 350 dedikerte medarbeidere for at samfunnet skal fungere, i dag og i fremtiden.

Det grønne skiftet

Glitre Nett har i mer enn 100 år vært med på bygge framtiden for regionen, og det skal vi fortsette med. Regionen er i vekst, elektrifisering av samfunnet er i gang, og et stabilt og godt strømnett er kritisk for å lykkes med det grønne skiftet. Utviklingen skjer raskt, og ny teknologi og gode ideer blir verdsatt.
Med mer enn 30.000 kilometer strømnett, 12.000 nettstasjoner og over 350 dedikerte medarbeidere sørger vi for at samfunnet fungerer - i dag og i fremtiden. Vi legger til rette for det som gjør oss trygge, det som holder oss varme, og det som lyser opp. Våre løsninger skaper vekst og verdi, og de bidrar til en smartere energihverdag for hver og en av oss.

På jobb med Glitre Nett

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Her får du et lite innblikk i noen av arbeidsoppgavene det jobbes med i Glitre Nett.

Ledige stillinger

Nedenfor finner du oversikt over stillinger som nå er ledige i Glitre Nett. Arbeidssted for stillingene er fleksibelt, og kan være ved våre lokasjoner i Drammen, Kongsberg, Jaren, Arendal, Kristiansand eller Lyngdal. Se informasjon i hver enkelt stilling for flere detaljer.
Henter stillinger...

Nye utfordringer?

Er det ikke ledige stillinger i Glitre Nett som er aktuelle for deg nå, kan du registrere din CV i vår database her.

Registrer CV her

Skrive studentoppgave?

Er du student innenfor noen av våre fagområder er det mulig å skrive bachelor- eller masteroppgave hos oss. Vi har gode erfaringer med studenter som skriver oppgaver, og prøver å finne relevante og spennende oppgaver både for student og bedrift. Studentene får nyttig arbeidserfaring og relevante oppgaver å skrive, og vi får nyttig kunnskap. Du kan gjerne selv komme med problemstillinger som du ønsker å jobbe med, og som kan ha interesse for oss. Vi forsøker også å klarlegge ulike problemstillinger som kan være aktuelle. Send oss en epost til: ifa@glitrenett.no med forespørsel om bachelor- eller masteroppgave, så tar vi kontakt.

Våre verdier

Våre nye verdier setter en ambisjon for kulturen vår. Verdiene peker på hva som er grunnleggende verdifullt for oss. De gir retning, skaper engasjement og skaper følelse av tilhørighet. Her er Glitre Nett sine verdier: