Montør i mørket, strømmaster i bakgrunnen

Vi sikrer en strøm av muligheter

Glitre Nett er avgjørende for at samfunnet skal fungere. Strømmen vi leverer sikrer kritisk infrastruktur, forbedrer folks livskvalitet og gir muligheter både hjemme og på jobb. Vi bidrar til trygghet, varme og lys. Døgnet rundt, året rundt. Med sikker strømforsyning og smarte energiløsninger gjør vi hverdagen enklere – og morgendagen grønnere.
Klimavennlig energiomstilling
Strømnettet er vår viktigste infrastruktur for fremtiden. Skal Norge nå klimamålene, må vi bruke mindre fossil energi og mer fornybar strøm. Mye mer. Strømmen må dessuten transporteres presist og sikkert. Denne utfordringen møter vi i Glitre Nett hver dag med fornyet energi.
person som spaserer på tak med mange solceller
Mann som demonstrere ny teknologi, med fargekart i bakgrunnen
Innovasjon i praksis
Gjennom erfaring, nytenkning og innovativ teknologi, bygger vi stadig nye linjer. Vi legger til rette for elektrifisering, industriutvikling og det grønne skiftet. For vi har et ansvar for at samfunnet fungerer. I dag – og for fremtiden.
En sikker og trygg strømforsyning
Glitre Nett sørger hver dag for at nærmere 320.000 kunder får en sikker og trygg strømforsyning. Det er små og store kunder, hus og hytter, bedrifter og industri. Alle trenger de ren og fornybar energi.
Vi er kjent for god kundeservice, og ønsker å hjelpe våre kunder på en rask og effektiv måte. Logg deg inn på , og finn nyttig informasjon om ditt kundeforhold.