Mann som leser på mobil

Min side, nå også som app

Få Glitre Nett rett i lomma!

Vi har utviklet en mer brukervennlig Min Side for alle våre privatkunder. Her har du mange nyttige funksjoner som kan være med å hjelpe deg i din strømhverdag.

Nyttige funksjoner i appen

Forbruk

Du får god oversikt over hvor mye strøm du har brukt i inneværende måned, samt hvordan det fordeler seg på dag og natt. I tillegg har vi en fin forbruksgraf som viser deg strømforbruket ditt time for time, dag for dag, måned for måned og år for år.

Totale kostnader av nettleie

Se din foreløpige nettleiepris minus strømstøtten i inneværende måned.

Strømstøtte

Sjekk estimert strømstøtte for inneværende måned.

Strømstans

Når du åpner appen eller logger inn på Min Side og er berørt av en planlagt strømstans eller et strømbrudd vil du finne informasjon om det i appen. På den måten er du alltid oppdatert selv om du ikke er hjemme.

Oppdater kontaktinformasjon for strømstanser

Du kan enkelt oppdatere mobilnummer og e-postadresse for å motta varslinger om både planlagte strømstanser og strømbrudd på Min Side.

Full oversikt over ditt kundeforhold

Du har alt om ditt kundeforhold med Glitre Nett enkelt tilgjengelig og fullstendig oversikt over alle nettleiefakturaer.

Endre språk og modus

Du kan endre til mørk modus og velge mellom norsk og engelsk språk under innstillinger i menyen.

Hvordan legge til Min side som app

For å ta i bruk Min Side som app må du først og fremst legge den til på hjem-skjermen på din smartmobil eller nettbrett. Logg deg inn på Min Side i nettleseren du bruker og følg fremgangsmåten som står øverst i den grønne boksen.
Tre mobiler som viser innhold fra Min side
Logg deg inn på din mobil og legg den til på hjemskjermen. Fremgangsmåten finner du øverst på Min Side når du har logget deg inn.